A kék vércse védelme a Pannon régióban (LIFE05 NAT/H/000122)
Magyar  |  English  |  Românã
Adatvédelem  |  Impresszum  |  Kapcsolat
Belépés
felhasználó
jelszó
belépésregisztrációjelszó
LIFE projekt  :  a kék vércse  :  monitoring  :  letöltés  :  linkek  :  galéria  :  levelezőlista  :  jeladós madarak
Legfrissebb híreink
A hazai és vajdasági, valamint romániai (partiumi) fészkelő-helyekre a napokban megérkeztek afrikai telelőterületeikről az első kék vércsék. (2012/04/30)
A kékvércse-védelmi programokban együttműködő magyarországi, romániai és szerbiai partnerek idén tavasszal is elvégezték a kék vércsék számára kihelyezett költőládák javítását, tatarozását. (2012/04/04)
2012-ben immáron 7. alkalommal került sor a „Sólyomcsalogató” elnevezésű ragadozómadár-védelmi konferenciára. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság által közösen szervezett rendezvénynek a szarvasi Körösvölgyi Látogatóközpont adott otthont február 18-19-én. (2012/02/21)
Tíz éve annak, hogy a Milvus Csoport a ragadozó madarak dobrudzsai vonulását kutatni kezdte. Mint köztudott, több ragadozómadarunk, köztük a kék vércse is, hosszú távú vonuló, a téli hónapokat Afrikában tölti. (2011/11/16)
Oldal letöltések száma: 1099314
Legutóbbi frissítés: 2012/06/10
Letöltések - Bevezető  

Erről az oldalról letölthetőek a felmérések adminisztrációjához szükséges adatlapok és megjelenő kék vércsés kiadványaink. A letöltések oldalait folyamatosan frissíteni fogjuk, ezért érdemes időnként megtekinteni!
A dokumentumok DOC és PDF formátumokban kerülnek feltöltésre. Előbbiek pl. az MS Word programmal, utóbbiak Adobe Acrobat Reader-el olvashatóak. A PDF-ek megtekintéséhez szükséges segédprogram letölthető a következő linkre kattintva. Adobe Acrobat >>

Adatlapok >>
Felhívások és útmutatók >>
GIS és munkatérkép >>
Összefoglalók, jelentések >>
Előadások >>
A nemzetközi Kékvércse-védelmi konferencia előadásai >>
Leporellók, plakátok és egyéb ismeretterjesztő anyagok >>
© A kék vércse védelme a Pannon régióban (LIFE05/NAT/H/000122) Az oldalon található információk és adatok a program tulajdonát képezik, azok és részeik bármilyen formában való utánközlése vagy felhasználása kizárólag a programvezető írásos engedélyével lehetséges.